Anar directament a les notícies
Manuel Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Gonçal Cultura 3 Sep 2015
Voldria fer dos propostes relacionades amb la Llei de Memòria Històrica: En primer lloc, portar a un plenari la derogació de l'aprovació per part de l'ajuntament de Manuel cap a 1943/45 (?), del nomenament de Franco com alcalde honorífic (i/o a perpetuïtat) de Manuel, a l'igual que s'està fent en altres ajuntaments desprès de les últimes eleccions, com per exemple a Xàtiva:rnhttp://portaldexativa.es/xativa-retirara-el-titulo-honorifico-de-alcalde-honorario-perpetuo-e-hijo-adoptivo-y-predilecto-a-francisco-franco/rnI la segon proposta, aquesta per a fer-se ja al llarg del proper any 2016, és tractaria d'organitzar-se un homenatge a l'últim alcalde republicà de Manuel, Miguel Uribes, afusellat per Franco, uns anys després ( 1943?) del 39.rnTant en una com en l'altra proposta, podria col·laborar en la seva preparació.rnrn
Anònim Urbanisme 27 Apr 2015
Al carrer Abat fan falta més espills. Els conductors que venen de l'horta, arriben al carrer Abat per la Plaça Faldeta i no veuen rés.rnEn canvi, els que baixen pel carrer Prosperitat si que tenen l'espill per vore si ve algú o no.
Josep 17 Feb 2015
Cal implantar uns pressupostos participatius. La participació ciutadana passa per donar veu a la gent en tots els assumptes, també els importants
Anònim Participació 17 Feb 2015
Cal implantar uns pressupostos participatius. La participació ciutadana passa per donar veu a la gent en tots els assumptes, també els importants
mj 17 Feb 2015
Calen actuacions urgents per a adecentar el poble: solars, abocadors ilegals de fem, degradació de la zona de la via, canyars i runa al riu. Cal fer alguna cosa, perquè Manuel no està per a ensenyar a ningú.
Maria Josep 12 Feb 2015
El foment de l'economia local hauria de ser una prioritat del proper govern municipal. Comerç local, establiments i empreses, agricultura, autònoms, ... haurien de ser els eixos d'un pla de xoc per a alçar aquest poble. Un pla de xoc fet entre l'ajuntament i els diferents sectors afectats, tenint en compte i basant-nos en experiències dutes a terme en altres pobles, ... i altres que podem iniciar nosaltres des d'ací.
Maria Josep 12 Feb 2015
Cal acondicionar un espai com a sala d'exposicions. A Manuel no tenim cap lloc on poder dur una expo. Amb molt poca inversió es podria acondicionar algun espai ja existent. Per exemple, la sala de dalt de la Biblioteca. Pintar les parets, posar uns rails i algun foco ... seria suficient. A més, no seria incompatible amb altres usos que es fan d'eixe espai (ioga, pilates, danses, .... o el que es poguera presentar en un futur). La pega, que eixa sala està en un primer pis (es solucionaria tornant a posar en funcionament l'antic ascensor que hi havia quan estaven els jubilats en eixe lloc)
Sra. X Economia 12 Feb 2015
Baixar el preu de la piscina municipal. Em pareix un abús que facen pagar 3? a tota la gent del poble que no te el ''pase''. Jo soc una persona que va 4 voltes a l'any a la Serreta i no em puc permetre gastar-me eixe dineral. M'obligen a traurem el ''pase'' o a comprar el ticket de 3?. Podría valdre 1? per a la gent del poble.
xica de Manuel Ocupació 12 Feb 2015
Als edificis abandonats de les Salines (que no està fent-ne ús ningú) es podría crear una granja-escola, una horta sostenible o alguna cosa semblant, per tindre als xiquets ocupats en el seu temps lliure, i amb la producció de verdures i plantes fer un mercat els diumenges a la plaça del Sol, per al poble, a preus molt reduïts. Amb aquesta proposta es podríen crear llocs de treball, a l'estiu fer campaments, en Setmana Santa fer una escola de Pasqua, al Nadal, perque es veritat que en Decembre, Manuel està mort.
pau Participació 11 Feb 2015
L'equip de govern deuria donar informació trimestralment a la ciutadania. On els regidors explicaren el que han fet i sotmetres a les preguntes dels ciutadans.
Mostra més propostes
css.php