La nova senyalització millorarà la vida de la gent de Manuel

Des de l’ajuntament de Manuel s’està realitzant un esforç per tant de facilitar les coses a la gent, i  aconseguir un poble més habitable per a tots.

Entre les mesures que hi ha previstes posar en marxa, una de les primeres ha sigut canviar els períodes d’aparcament passant de quinzenals a mensuals, ja que així es reduiran els conflictes de canvi de part. També s’han augmentat i millorat les places per a persones majors i discapacitats en tots els edificis públics i en llocs de gran afluència de gent com es la plaça i la farmàcia.

Altres accions que van a dur-se a terme son les de millorar els punts més conflictius per als vianants, posant espills i senyalitzant les prioritats, com per exemple al cantó del cafetí, que és un dels punts més complicats per al pas de cotxes.

Van a instalar-se aparca-bicicletes en els llocs públics, per tal de potenciar que la gent utilitze la bicicleta en compte del cotxe. Repensar algunes zones del poble i si es necessari fer peatonal algún carrer que actualment no ho es.

Des de l’ajuntament s’està apostant per un poble on les persones siguen les protagonistes, perquè en un poble on la gent es desplaça a gust i amb comoditat es viu millor.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *