Manuel disposarà d’una pista coberta al poliesportiu

Ahir al plenari de l’Ajuntament de Manuel és va aprovar un conveni amb la Diputació de València pel qual a banda de reparar alguns deterioraments del poliesportiu, l’actual pista de “futbet” es convertirà en una pista coberta.

Aquesta ha sigut una molt bona notícia per a tot el poble, especialment per al Club de Bàsquet, ja que era una demanda històrica de la gent que pràctica esport a Manuel, però mai s’ha realitzat.

Gracies al grandissim esforç de l’actual equip de govern i la feina ben feta s’ha aconseguit aquest acord, que a banda de cobrir les necessitats esportives serà un espai d’uns 1000 m2 polivalent i que s’aprofitarà per a altres activitats festives o culturals.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *