Comença la reparació al forat del carrer Àngel

Hui han començat les obres per reparar els forats del carrer Àngel, després d’uns mesos de gestions i moltíssim treball per part de l’equip de govern de l’Ajuntament s’ha aconseguit que es repare sense cap cost per al poble. Finalment la Conselleria d’agricultura i medi ambient es farà carrec del cost de la reparació, i l’empresa que executarà l’obra serà una empresa de Manuel.

Des de l’Ajuntament es lamenta que les veïnes i veïns hagem tingut que patir les molèsties que ha suposat tenir una de les entrades principals de Manuel tallada, aquest imprevist ha sorgit degut a causes alienes a l’Ajuntament i s’ha posat tot l’esforç per reparar-ho de la millor manera possible, i evitar que es torne a produir.

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *