L’ajuntament es reuneix amb responsables de l’adif pel tema de l’antiga via.

El passat dimecres, va tindre lloc en Manuel una reunió amb responsables de l’adif, l’empresa propietària de les antigues vies de tren. Aquesta reunió forma part de les mesures que s’estan duent a terme per part de l’ajuntament per solucionar el tema de la via.

Des del primer dia que va entrar el nou ajuntament s’està treballant moltíssim, ja que opinem que solucionar el tema de les vies és prioritari.

S’han enviat cartes a l’adif i a altres organismes públics reivindicant la nostra situació, s’han posat noticies en premsa per tal d’aconseguir que es conega la nostra problemàtica, s’estan tenint reunions amb diferents organismes, i creant un front comú junt als altres pobles afectats.

Estem convençuts que s’està avançant en el bon camí, i que prompte hi haurà una solució per a l’antiga via. Però hi ha que anar pas a pas, fent les coses ben fetes.

També hi ha que comentar que a la reunió varen acudir els partits de l’oposició, a petició de l’equip de govern, ja que per a l’ajuntament es important que la transparència siga la base de la política municipal.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *