L’alcalde de Manuel es reuneix amb els vocals de la séquia del terç

La séquia del terç és una de les més antigues del conjunt de séquies que formen “la comuna de l’Ènova”. Un conjunt de séquies centenàries que encara conserven intacta la seua estructura organitzativa i el seu funcionament per al regadiu dels nostres camps.

El nostre alcalde junt a representants d’altres pobles veïns, com Castelló, La Pobla Llarga i Senyera es van reunir en un dinar amb els components de la séquia, per recolzar-los i escoltar les seues inquietuds. Aquesta organització es molt important per als nostres llauradors, per això des de Compromís l’hem recolzada sempre. Hi ha que dir que l’anterior equip de govern de Manuel no va anar mai a aquest acte.

 

Arxivat en: General

Comentaris

  1. RAFA diu:

    Enhorabona, ,per fi algú esta fent algo per els llauuros. per algo teniem que escomemssar, ara a continuar, fent coses bones per el poble.

    • manuel diu:

      Moltes gràcies Rafa pel teu comentari, nosaltres volem treballar per a solucionar els problemes de la nostra gent. I comentaris com el teu ens fan seguir il·lusionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *