La bandera LGTB al nostre Ajuntament

La bandera de l’Arc Iris va onejar el passat cap de setmana a l’ajuntament de Manuel, com a mostra visible del recolzament de la institució a la diversitat sexual i de gènere, i com a reivindicació de la igualtat de drets per a totes les persones, siga quina siga la seua condició.
Diferents representants de la corporació municipal la van penjar al balcó i Josep Antoni Pastor com a alcalde de Manuel va llegir un manifest.
Més enllà del valor simbòlic d’aquest gest, l’ajuntament ha de ser un referent en la normalització del col·lectiu LGTB, un referent d’integració i lluita contra la discriminació. Per això ha de posar en marxa totes aquelles mesures per a promoure el respecte cap a la diversitat sexual i de gènere en tots els àmbits (educatiu, familiar, festiu, juvenil, policia local, etc)
A més, tenim gent del nostre poble que ens pot ajudar molt en aquesta tasca, en aquest camí, perquè són un referent a nivell estatal i europeu.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *