Les veritats sobre “La Serreta”

Pepe Cambra deixa l’alcaldia de la pitjor manera que ho podia haver fet, repartint un pamflet atacant Compromís, on parla de coses ocorregudes fa quinze anys.  Mostrant-nos la pitjor cara de la política, crispant, fent mal perquè sí, atacant per a distraure d’un problema que tinguem a Manuel en estos moments i del que els únics responsables són ell i el seu equip de govern. I ho fa a més posant-ho difícil als seus companys de partit, ja que eixe estil de fer política fa mal a la relació i dificulta el pont que podríem tendir els dos grups en la propera legislatura.

Però nosaltres no ens quedem amb això, ara toca concentrar els nostres esforços en el futur, en el futur que comença a partir del 24M que triarem qui vulguem que ens governe durant els propers quatre anys. Des de Compromís volem deixar enrere eixe passat fosc, crispat, d’enfrontament, i construir entre tots un poble unit, il·lusionat, on cada llavor siga important per a que florisca un futur millor per a tots.

Des de Compromís no hem volgut fer una campanya negativa, no hem atacat a ningú, sols hem fet propostes, a pesar de tenir moltíssims motius per atacar, hem preferit que siga la gent la que decidisca, ja estem cansats de les polítiques del passat, de tu m’ataques a mi i jo a tu, sense cap sentit, atacar per atacar. Creguem que el GIP ha amagat la veritat en el tema de “la Serreta”, i els veïns i veïnes de Manuel no ens meresquem això.

Seguidament vos deixem tota la documentació sobre la serreta, per a que la escodrinyeu i la conegueu abans de votar, esperem, el dia 24, omplir les urnes de somriures… ; )

EXPLICACIÓ DELS FETS

VÍDEO EXPLICATIU

Tota la documentació i sentències:

 1.Informe Secretaria derecho superficie

2.Model de petició feta als tres informes externs

2.1.INFORME ASISTENCIA A MUNICIPIOS DIPUTACION

2.2.INFORME DCHO SUPERFICIE MANUEL-EDU BALAGUER

2.3.INFO DERECHO SUPERFICIE-PALAU

3.Informe Modificació

4.auto juez 4 serreta desestimando el recurso del abogado del estado

5.Sentencia1

6.Sentencia 2 Apelac

7.Serreta execucio sentencia secretaria

8.informe sobre escrit que presenta Serreta events

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *