Coneix el programa de Compromís per Manuel

Ací teniu un resum del nostre programa per a la propera legislatura, un programa fet entre molta gent. Després d’aquests quatre anys treballant a l’oposició, de parlar amb associacions, de replegar aportacions en assemblees, per la web o xarrant pel carrer, finalment vos presentem el nostre programa. Un programa basat en tres objectius imprescindibles: la participació ciutadana, la dinamització econòmica del poble i els serveis públics de qualitat que faciliten la vida a les persones, sobre tot a les més desvalgudes. Un programa fet entre tots i totes, perquè el Manuel que volem l’hem de construir amb la implicació de tot el poble. Ací podeu consultar un resum:

resum programa 1 resum programa 2

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *