L’alcalde de Manuel amaga informació vital per al futur del poble

L’alcalde de Manuel ha perdut el pleit imposat per l’advocacia de l’estat, per la cessió il·legal de “La Serreta” a una empresa de caràcter privat, ja que segons la llei, el terreny de “La Serreta” està declarat com a terreny d’ús public, i no és pot fer cap activitat privada.

Des de Compromís no ens hem negat mai a que una empresa privada faça ús de la serreta, si això es beneficiós per al poble, però sempre respectant la legalitat i fent les coses ben fetes. Però l’equip de govern, junt als vots favorables del PP, sense fer cas a l’informe desfavorable de la secretaria, varen aprovar en 2009 l’acord de concessió de terrenys públics per a un ús privat.

Com era d’esperar, en 2011 el tribunal va fallar en contra de l’ajuntament de Manuel, i l’alcalde, amb una decisió unilateral, sense informar a cap membre de la oposició, amagant la documentació, va recurrir la sentència.

Quasi 3 anys després, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha ratificat l’anterior sentència, i ha obligat a l’ajuntament a refer la legalitat. En aquest moment, quan l’alcalde ja no tenia més remei, s’ens ha informat de tot açò.

Per tot això, des de Compromís li varem demanar en el passat plenari la dimissió, perquè aquesta sentència pot arruïnar a l’ajuntament, perquè l’alcalde ens ha amagat informació i ens ha mentit.

Vídeo explicatiu

EL GOBIERNO RECURRE EL USO TURISTICO DE LA SERRETA

Acta Plenari 2 d’Octubre de 2009

Acta plenari 27 de Gener de 2010

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *