L’ordenança del camp de futbol fa que els xiquets de Manuel se’n vagen a jugar a l’Ènova

El 20 de juliol de l‘any passat férem arribar al plenari la queixa d’alguns pares i mares. Ens contaven que des de la implantació de l’ordenança que regula les instal·acions del poliesportiu, l’accés dels xiquets al camp de fútbol s’ha vist agreujat. El camp està tancat, i els xiquets o boten la tanca o entren per algún forat per a poder jugar. La policia local fent cumplir l’ordenança els despatxa, i fins i tot els amenaça en denunciar-los. Arribat a este punt els xiquets, o continuen botant la xarxa i exposant-se a una denúncia, o agafen les bicicletes i se’n van als pobles del voltant per a poder jugar.

Aquesta és la pregunta que férem al plenari:

“29.13. El Sr. Pastor, diu que la taxa del poliesportiu es va aprovar fa un any i li han arribat queixes dels pares perquè l’única pista que es paga sense utilitzar llum ni vestidors és el camp de futbol amb 25 euros i com la policia ho exigix, els xiquets se’n van a un altre poble, i proposa revisar-ho i s’oferix a col·laborar. El Sr. alcalde li diu que presente una proposta concreta i el Sr. Pastor diu que la presentarà”.

Després de mantindre una reunió amb la regidora d’esports, on no traguérem res en clar, i de veure com va passar l’estiu i la nostra queixa va seguir sense solucionar-se, decidírem presentar una proposta concreta i per escrit tal i com volia l’alcalde. El 24 de setembre vam presentar una moció per tal de que fóra debatuda i votada en el plenari:

“11.2. Moció del Grup Bloc Manuel-Coalició Compromís sobre la pràctica de l’esport. El Sr. Pastor, portaveu del BLOC, sol·licita que s’incloga la moció que han preparat a la vista del prec 29.13 del passat ple, el Sr. Alcalde diu que es compromet a convocar un ple extraordinari per a tractar este assumpte perquè afecta el funcionament municipal i és millor meditar-ho. El Sr. Pastor diu que retira esta moció perquè puga tractar-se en Comissió”.

Aquesta vegada, l’alcalde (que desde el 20 de juliol que li férem la pregunta per primera vegada, ja havia tingut molt de temps per a estudiar el tema) ens va proposar que retiràrem la moció, i que li donàrem temps per a poder meditar-ho. I nosaltres, una vegada més (com va passar amb el parc de l’antic poli, les places d’aparcament, els nom de carrers, etc) i per vore si arribàvem a algún acord satisfactori i amb ànim de consensuar, retiràrem la proposta i vam quedar a l’espera de la convocatòria del plenari extraordinari per a tractar aquest problema.

Doncs bé, ha passat ja quasi un any i l’alcalde, com en altres ocasions, no ha fet res del que va prometre, ni s’ha convocat cap plenari extraordinari, ni cap reunió, ni s’ha posat cap solució.

Nosaltres durant l’ultim plenari del 27 de maig li vam tornar a dir: “parlem sr. Alcalde, solucionem eixe problema”, perquè si no d’aci a poc tornarem a vore als nostres xiquets agafant les bicicletes per anar als pobles veïns per a poder jugar al futbol.

Arxivat en: Esport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *