Proposem un debat electoral a Ràdio Salines

Davant l’actitud de Ribera TV, de cobrar 300 € per candidatura per gravar i emetre un debat electoral entre els diferents candidats de Manuel, hem pensat en fer-lo nosaltres mateixa, “debaes” i des d’ací.

Per això proposem als candidats de les diferents opcions polítiques de Manuel, a un Debat sobre polítiques locals a realitzar en Ràdio Salines, per a que siga emès a través de la nostra emissora municipal en directe o en diferit. Per a poder conduir el debat caldrà buscar una persona capacitada, aliena i neutral a tots els grups. La nostra proposta és que siga Sandra Capsir -jove periodista, amb anys d’experiència en ràdio-. I pensem que s’hauria d’emetre durant els primers dies de la propera setmana. El format del debat -temps, preguntes, etc- haurà d’estar consensuat entre el moderador i els candidats que confirmen l’assistència.

Des del Bloc-Compromís llancem la proposta a tots els grups. En el cas que no es puga fer el debat perquè els altres candidats no accepten, nosaltres sol·licitarem poder gravar un programa a Ràdio Salines on poder explicar les nostres propostes per a aquesta nova legislatura. Pensem que la Ràdio Municipal també ha de servir per a informar als veïns sobre els diferents programes electorals

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *