La mala gestió de les places de discapacitats

Després de 5 mesos sense plenaris, negant a l’oposició el dret de demanar comptes a l’alcaldia, per fi el dilluns l’alcalde va convocar un plenari, més per obligació que per democràcia, ja que en els darrers anys no s’estan convocant els plenaris mínims obligatoris. Cinc hores de plenari van donar per a molt, i a pesar de les dificultats per a que les nostres opinions arriben al plenari, vàrem ser l’única oposició responsable i seriosa.

Un dels temes que vàrem parlar va ser la queixa que està tenint molta gent de Manuel respecte a les places d’aparcament de discapacitats. Com per exemple les que hi ha a la plaça, i és que a pesar de les queixes, fa poc de temps s’ha llevat una de les places que hi havia en front del Banc de València, deixant així només 2 places en tot el centre del poble.

Nosaltres entenem que eixes places són per a aparcar un temps limitat, fer la gestió que s’haja de fer, i deixar-la buida per a un altre usuari. Però actualment s’està permetent que determinats veïns les tinguen quasi per a ús propi durant les 24 hores del dia, quedant tan sols una plaça buida per a tots els altres. A més a més, també s’està permetent que els dimecres, dia de mercat, hi haja un propietari d’una parada que deixe el seu camió ocupant les dues places d’aparcament, quan el que s’hauria de fer és muntar la parada i retirar el camió per a que es puga fer ús de les places.

Nosaltres pensem que totes les persones discapacitades tenen dret a fer ús de les places destinades per a elles, i anem a fer tot el possible per a que això es complisca.

Manuel necessita un canvi, i de tots depén.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *