Vols ser alcalde de Manuel?

Des del Bloc de Manuel estem preparant totes les propostes que anem a presentar en les properes eleccions. Pensem que un poble s’ha de fer entre tots, per això hem encetat aquesta campanya que pretén fer participar a totes les ciutadanes i ciutadans de Manuel en les nostres propostes.

Et proposem que penses per un moment que eres l’alcalde -ssa de Manuel: Què és el primer que faries i com ho faries?. Ens agradaria que ens féreu arribar, ja siga per correu electrònic, per facebook, sota aquest missatge o en persona, tot allò que cregueu que es pot millorar en Manuel, i que vos agradaria que canviara en el nostre poble. Perquè la nostra intenció és realitzar un programa que responga a les necessitats dels nostres veïns i veïnes, i que done solucions als problemes reals de Manuel.

Podeu fer-nos arribar qualsevol cosa, per molt senzilla o simple que siga, de segur que ens ajudarà a millorar el nostre programa.

Tots sabem que en Manuel estem vivint temps difícils en molts aspectes, per tant des del Bloc pensem que a l’hora de fer coses no s’ha d’improvisar ni apedaçar, hem d’encertar en tot allò que fem, a la primera.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *